Trenere og lagledere må være registrert som medlem i klubben og betale kontingent. Se Medlemsinfo for informasjon om hvordan en melder seg inn.

Systemer og nyttige lenker

Norges Idrettsforbunds systemer og Norges Håndballforbund hjemmeside gir trenere, lagledere og andre funksjoner i støtteapparatet hjelp og nyttig informasjon i den daglige oppfølgingen av lag og aktiviteter. Nedenfor finner dere lenker til noen av de viktigste systemene og informasjonskildene.

Turneringsadmin

Gjennom TurneringsAdmin kan du bl.a.

• Melde på lag til turnering/​seriespill
  • Registrere spillerstall for dine lag
  • Kontroll av klubbtilhørighet
  • Rapportere Live om kamphendelser (mål, bestraffning osv.)
  • Rapporter som banedagbok og terminlister
  • Resultatregistrering
  • Søke om omberamming av kamper
  • Kontroll av at lisens er betalt (for spillere fra og med 13 år)

Gå til TurneringsAdmin

Støtte i forbindelse med deltakelse i Bringserien

Styret i Molde Håndballklubb bredde har besluttet å gi økonomisk støtte til klubbens lag som kvalifiserer seg til Bringserien, under forutsetning av at klubbens økonomien tillater det.

• Kvalifiserte lag vil motta støtte fra klubben på kr 20 000,- for reiser og opphold i forbindelse med Bringserie arrangementer.
  • Klubben vil dekke halleie og dommerutgifter som påløper i forbindelse med ett hjemmearrangement i Bringserien, for kvalifiserte lag som får tildelt dette.
  • Kvalifiserte lag som søker om hjemmearrangement men får avslag, vil kunne søke støtte fra klubben for kompensasjon av inntektsbortfall.

Mer informasjon om Bringserien finner dere her: Bringserien