Kjøper du sesongkort på Aker Stadion, støtter Kjell Inge Røkkes selskap TRG Molde Håndballklubb med tilsvarende beløp.

Gjennom Prosjekt Tilhørighet bidrar TRG med inntil 25 millioner kroner årlig til lag og organisasjoner som selger sesongkort til kampene på Aker Stadion.

Når du kjøper sesongkort gjennom Prosjekt Tilhørighet, gir TRG bortimot tilsvarende sum til den organisasjonen som du velger og som står ditt hjerte nærmest. Summen blir bestemt av hvor ofte du kommer på kamp, men minimum 80% av verdien på sesongkortet blir tildelt.

Som privatperson kan du i tillegg øremerke midler direkte til aldersbestemte lag som vil få 35% av støtten.

Gå til prosjekt tilhørighets hjemmesider for mer informasjon.

FORDELER MED SESONGKOR

• Du får inntil 5 kamper gratis.
  • Du støtter både MFK og en annen organisasjon gjennom Prosjekt Tilhørighet
  • Du unngår billettkø og billettavgift på kr. 30 per kamp.
  • Du er sikret plass til alle Eliteseriekamper på Aker Stadion.D
  • Du har forkjøpsrett til kjøp av cupfinalebilletter når klubben kvalifiseres, basert på oppmøteprosent.
  • Du har forkjøpsrett til kjøp av billetter til Norgesmesterskapet (f.o.m. 4. runde) og eventuelt europacup.
  • Du har fri adgang til Molde 2 sine hjemmekamper.
  • Du får tilbud om fornyelse av sesongkort innen angitte frister. Du får nyhetsbrev på e-post eller SMS for de som ønsker det

HVORDAN KJØPE SESONGKORT

• Bestill på herkommermolde, via mail, via telefon (71 20 25 00) eller kom innom på Aker Stadion, inngang 10.
  • Oppgi at du gjennom Prosjekt Tilhørighet ønsker å støtte MOLDE HÅNDBALLKLUBB BREDDE