Nesten alle lagene våre har vært i Ålesund i helgen. For noen gikk det helt til topps!

Molde HK J2004 med trenerne Tiago og Karianne pluss maskot Hannah.

04-erne våre er i flyt om dagen. Denne helga gikk de ubeseiret gjennom hele Tafjord håndballcup i Ålesund. 

Finalen ble jevn og spennende og endte til slutt med ettmåls-seier 13 – 12 til våre jenter over Godøy IL. Gratulerer!

J2003 var uslåelige denne helgen. Nå venter seriespill og Bring for denne gjengen.

J2003 var også med oss til Ålesund, og for en fest det har vært å få se dere! Lave skuldre, håndballglede og 106 nydelige mål på 6 kamper. 

Betalingen er 1.plass og mange nye fans. Det er så gøy for de yngre jentene og guttene våre å få se dere «in action».

Vi har hatt flere lag i aksjon:

G2004 tok med seg 2 seiere fra gruppespillet inn i sluttspill, men tapte for Aksla i semifinalen. De låner med seg et par jenter på hver kamp og har et kjempebra samarbeid og et veldig godt miljø på tvers av lagene. 

G2009 i bussen på vei til første kamp.

G2009 var på sin første overnattingsturnering og kommer hjem med masse god kamperfaring, nye vennskap og alle guttene har vokst på å sove på klasserom med gode håndballvenner. 

Det ble visst tid til litt gaming innimellom kampene også.

J2008 hadde med 2 lag og hadde 8 flotte kamper mot både romsdalinger og sunnmøringer. Opptellingen til slutt viser 5 seiere, 1 uavgjort og 2 tap. Trenerne er meget fornøyde med jentene sine.

Maria Nesje Mørkedal redder siste skudd fra Mauseidvåg i B‑finalen J12.

J2007 stilte også med 2 lag. Molde 1 fikk godfølelsen fra start og den holdt helt til A‑finalen der de dessverre måtte gi tapt for Kristiansund med sifferne 15 – 17

Molde 2 hadde en tøff start og kom ikke skikkelig i gang før semifinalen i B‑sluttspillet, men etter det så de seg ikke tilbake før 11 – 6‑seieren over Mauseidvåd i B‑finalen var i boks.

J2006 gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og slo til med en solid 8‑målsseier 12 – 4 mot Rollon i kvartfinalen. I semifinalen måtte de derimot dessverre gi tapt for et velsmurt Vestnes Varfjell.

J2005 fikk virkelig erfare at hvert mål teller når de gikk videre til A‑sluttspill på bekostning av Træff med minste mulige margin, 1mål! Aksla 1 ble slått ut i semifinalen, men i finalen ble Aksla 2 for sterke. Jentene returnerer til Molde med en kjempesterk andreplass i bagasjen.

Takk for i år.

Vi takker alle fra SIF-Hessa som har jobbet og stått på for å skape en veldig god turnering for oss med upåklagelig service, god logistikk, bra mat, proffe dommere og mange smil og gode ord fra dere til oss besøkende. 

Takk også til alle foreldre, tanter, onkler, besteforeldre, søsken og andre interesserte som er med og ser på kamper, heier og hjelper til.