..but stronger people stand up for others.

G2004 med Andrea og Eline.

Med disse ordene sendte Helle elite-jentene sine ut for å trene de aldersbestemte lagene i klubben forrige uke. Det er VM-pause i Rema1000-ligaen, og som i fjor nyter de unge spillerne i klubben veldig godt av dette. 

Før elitespillerne fikk lov til å ta noen dagers ferie fra fellestreninger fikk alle de aldersbestemte lagene besøk av 2 – 4 elitejenter som tok det fulle ansvaret for treningen. 

Dette betyr mye for både barne- og ungdomsspillerne, og også for trenerne som får inspirasjon av å kunne sette seg ned og se på en treningsøkt for en gangs skyld. 

J2007 med Carol, Mari og Vilde.

Tusen takk til Julie, Malene, Lynn, Mari, Andrea, Eline, Sarah, Vilde, Mona, Kristin, Ingrid, Anniken, Mia, Carol, Sherin og Helle. Vi håper dere får en fin førjulstid, og så gleder vi oss til å se dere i kamp igjen 5. januar mot Aker i Molde Arena. Heia Molde!

Lidenskapen vår er håndball og ikke foto, så bildekvaliteten er så som så, men under ser du noen glimt fra disse fine ettermiddagene i november. 

Her er Julie og Malane med G2009. Ikke noe problem å få guttene i Molde HK til å tøye etter trening!
J/G2013 sammen med Anniken og Mia.
J2009 er vår største treningsgruppe med 34 jenter! De hadde besøk av Sarah, Vilde, Mona og Lynn.
J2012 hadde det gøy med Kristin og Ingrid.
Et lite utvalg av G2011/2012 tøyer med Carol. Vilde og Sherin var også med på denne treninga. Hele gjengen ser du samlet i bildet øverst.
J2008 fikk to økter med elitejenter. Julie, Lynn og Mari på mandag og Andrea og Kristin på onsdag.
J2004 med Malene og Anniken