Forrige helg kom miniene våre endelig i gang med sesongen sin.

Foto: Stian Drogseth Foto.

Med flunkende nye drakter, nypussa håndballsko og magen full av sommerfugler var miniene veldig klare for å komme i gang med sesongen sin forrige helg. Trenerne hadde også fått nye jakker, og var spente på å se hvordan «våre» ligger an sammenlignet med «de andre». 

De søteste og ferskeste spillerne våre trener ivrig hver uke og spiller turneringer gjennom hele vinteren. Først ut for å arrangere turnering denne sesongen var Træff og de inviterte oss til Rekneshallen 26. oktober for masse håndballmoro.

Vi stilte med flere lag i både gutte- og jenteklassene. Vi er kjempestolte over håndballgleden og innsatsen til spillerne, og vi er så takknemlige og heldige som har så mange engasjerte og dyktige trenere og lagledere. 

Våre verdier

Foto: Stian Drogseth Foto.

I minihåndball er det mestring, glede og samhold som står i sentrum. Vi jobber hele tiden for å bygge trygge og gode vennskap mellom guttene og jentene som spiller på våre lag. 

Vi heier på hverandre, og jubler like mye for forsøkene som scoringene og når noen gjør noe for første gang så klarer vi ikke sitte i ro, men hopper på benken i ren idrettsglede. 

Veien videre

Våre aller ferskeste spillere med sin første medalje. J2013

Vi skal spille mange kamper i løpet av sesongen og vi har plass til mange flere i gjengen vår. Kjenner du noen som vil prøve seg på håndball? Ta kontakt med oss. Mer info finner du under de forskjellige lagsidene.

Foto: Stian Drogseth Foto.