I år har vi byttet farge på bortedraktene våre.

Dame og J16 med de nye bortedraktene.

Vi er stolte over å være en del av en historie der bredde har blitt utviklet til topp. Hardt og målrettet arbeid over mange år har sørget for at vi i Molde har en håndballklubb som er godt etablert i eliteserien i håndball for damer.

For noen år siden skilte breddeklubben og eliteklubben lag og ble to separate klubber, fortsatt med samme navn og logo. For to år siden skiftet eliteklubben logo og draktfarge. Begge disse endringene har vært sett på som naturlig og nødvendig om enn litt rart og sårt for noen av oss med rød/​svart håndballhjerte. Vi har lyst til å vise omverden at vi er en del av den samme stolte håndballtradisjonen i byen vår. Derfor er vi veldig glade for at vi i samarbeid og enighet med Molde Elite nå kan presentere våre nye bortedrakter. De er blå, lik som elite sine hjemmedrakter og superfine!

Alle draktsponsorene våre har blitt med oss på forpliktende treårsavtaler slik at de draktene vi presenterer i dag ikke skal skiftes ut før høsten 2026 eller når de er utslitt. Dette er en viktig del av det ansvaret vi ønsker å ta for å ikke bidra til unødvendig forbruk av klær.

Vi gleder oss til en rød/​blå håndballsesong sammen med alle de små og store spillerne våre.

J16