Molde HK stilte med to lag i J14-klassen i årets åpningscup.

Endelig fikk vi spille turnering igjen! Molde HK J2007 reiste med to lag til Region Nord sin tradisjonsrike Åpningscup i Trondheim. 

Innledende kamper gikk av stabelen fredag ettermiddag/​kveld og lørdag formiddag. Begge lag ble puljevinnere i sin gruppe, og var klare for kvartfinaler i A‑sluttspillet lørdag ettermiddag. 

Et litt skadeskutt Molde 2 tapte 13 – 8 for et meget sterkt Strindheim i sin kvartfinalekamp, mens Molde 1 vant en jevnspilt kamp mot Ranheim med sifrene 10 – 12.

I semifinalen møtte våre jenter Charlottenlund. På sidelinjen stor selvsikre CSK-fedre som ble tammere i praten etter hvert som kampen skred frem. Jevnt og spennende frem til de siste 3 minuttene da våre jenter snørte igjen sekken og dro fra med en 3‑målsledelse som holdt helt til slutt (811).

Strindheim møtte Freidig i sin semifinale i nabohallen som ble avgjort 7 – 8 med en 7m i siste spillesekund.

Finalen ble egentlig aldri skikkelig spennende. Begge lag var litt nervøse og rotet bort baller i åpningsminuttene, men etter 5 minutter stod det 1 – 4 på måltavla i favør Moldejentene. Til pause var stillingen 2 – 6. Strindheim scoret det første målet etter pause, men deretter ble det tre på rad for våre jenter og 6‑målsledelsen holdt helt til kampslutt (814). SEIER!

Det er veldig gøy å kunne reise med to jevne lag til Trondheim og komme så langt med begge lagene, og i tillegg stå øverst på pallen til slutt. Dette er en kjempefin gjeng som har det gøy sammen og som liker å trene. Trenerteamet har over flere år har jobbet for å beholde flest mulig spillere ved å tilrettelegge for utvikling på alle nivåer internt i gruppa både i trening og i kamp. 

Nå ser vi frem til en spennende sesong med denne gruppa. De stiller med 2 lag i Tafjordcup i Ålesund om knappe 2 uker. I Serien har de 1 lag i J14 lokal, 2 lag i J14 fylke og 1 lag i J15 nivå 2.